HR
EN
Podrška Vijeću, Savjetu i Koordinaciji
Vijeće za nacionalnu sigurnost, Savjet za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija i Koordinacija za sustav domovinske sigurnosti 
Informacijska sigurnost – National Security Authority (NSA)
Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost je središnje državno tijelo za informacijsku sigurnost
Analitika i nadzor
UVNS provodi stručni nadzor nad radom sigurnosno-obavještajnih agencija i OTC-a te izrađuje izvješća te strategijske procjene za potrebe Predsjednika Republike i Vlade RH
Međunarodni ugovori
Međunarodni ugovori o uzajamnoj razmjeni i zaštiti klasificiranih podataka
Poveznice
  • Vlada
  • CARnet
  • MUP
  • SOA
  • MORH
  • Sabor
  • ZSIS
  • Ured predsjednika
  • Ministarstvo vanjskih poslova
  • VSOA
Aktualnosti i obavijesti
Održana redovna sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencijaPod predsjedanjem potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića u ponedjeljak, 11. studenog 2019. godine održana je redovita sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija.
11. studeni 2019
Opširnije
Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Plan zakonodavnih aktivnosti UVNS-a za 2020. godinu s pripadajućim obrascima prethodne procjene učinaka propisaUVNS je dana 07. listopada 2019. godine, otvorio savjetovanje za zainteresiranom javnošću za Plan zakonodavnih aktivnosti UVNS-a za 2020. godinu.
30. listopad 2019
Opširnije
Treća ovogodišnja sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnostiTreća ovogodišnja sjednica Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti održana je utorak, 24. rujna 2019. godine u Ravnateljstvu policije u Zagrebu, pod predsjedanjem potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH Damira Krstičevića, ujedno predsjednika Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti.
 
26. rujan 2019
Opširnije
Izvješće o provedbi akcijskog plana za provedbu nacionalne strategije kibernetičke sigurnosti u 2018. godiniZaključkom Vlade Republike Hrvatske, KLASA: 022-03/19-07/290, URBROJ: 50301-29/23-19-2 od 22. kolovoza 2019., prihvaća se Izvješće o provedbi Akcijskog plana za provedbu Nacionalne strategije kibernetičke sigurnosti u 2018. godini.
27. kolovoz 2019
Opširnije
Potpisan Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Talijanske Republike o razmjeni i uzajamnoj zaštiti klasificiranih podatakaUgovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Talijanske Republike o razmjeni i uzajamnoj zaštiti klasificiranih podataka potpisan je u Zagrebu dana 9. srpnja 2019. godine. Ugovor je u ime Vlade Republike Hrvatske potpisala gđa. Maja Čavlović, predstojnica Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost, a u ime Vlade Talijanske Republike NJ.E. g. Adriano Chiodi Cianfarani, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Talijanske Republike u Republici Hrvatskoj. 
29. srpanj 2019
Opširnije
Arhiva novosti