HR
EN
Podrška Vijeću i Savjetu
Savjet za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija  i Vijeće za nacionalnu sigurnost
Informacijska sigurnost – NSA
Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost je središnje državno tijelo za informacijsku sigurnost
Analitika i nadzor
UVNS provodi stručni nadzor nad radom sigurnosno-obavještajnih agencija i OTC-a te izrađuje izvješća te strategijske procjene za potrebe Predsjednika Republike i Vlade RH
Međunarodni ugovori
Međunarodni ugovori o uzajamnoj razmjeni i zaštiti klasificiranih podataka
Poveznice
  • Vlada
  • CARnet
  • MUP
  • SOA
  • MORH
  • Sabor
  • ZSIS
  • Ured predsjednika
  • Ministarstvo vanjskih poslova
Aktualnosti i obavijesti
6S Ekspertni radni sastanak i radionica u RACVIAC Formatu o standardima sigurnosti poslovne suradnjeInicijativa 6S (six states initiative) pokrenuta je pod pokroviteljstvom procesa Brdo-Brijuni 2013. godine u suradnji NSA (National Security Authority) tijela Republike Hrvatske i Republike Slovenije, fokusirajući se na jačanje sigurnosne suradnje i podizanje razine informacijske sigurnosti u regiji. Inicijativa okuplja direktore NSA tijela Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Srbije te Hrvatske i Slovenije u svojstvu mentora.
15. svibanj 2017
Opširnije
Konstituirajuća sjednica Nacionalnog Vijeća za kibernetičku sigurnostDana 16. ožujka 2017. godine održana je konstituirajuća sjednica Nacionalnog Vijeća za kibernetičku sigurnost.
22. ožujak 2017
Opširnije
Iz priopćenja sa zatvorenoga dijela 21. sjednice Vlade od 16. veljače 2017. godineVlada je imenovala predsjednika, zamjenika predsjednika, članove i zamjenike članova Nacionalnog vijeća za kibernetičku sigurnost, sukladno Odluci o osnivanju Nacionalnoga vijeća za kibernetičku sigurnost i operativno-tehničke koordinacije za kibernetičku sigurnost (Narodne novine, broj 61/16), kao predstavnike nadležnih ministarstava i institucija. Predmetna Odluka može se vidjeti putem poveznice.
13. ožujak 2017
Opširnije
Održana redovita sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnostOdržana je redovita sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost koju su zajedno sazvali predsjednica Republike Hrvatske i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.
31. siječanj 2017
Opširnije
Popis poslovnih subjekata u RH kojima je UVNS izdao certifikat poslovne sigurnostiPopis poslovnih subjekata registriranih u Republici Hrvatskoj kojima je Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost izdao certifikat poslovne sigurnosti, ažuriran je s danom 18. siječnja 2017. godine i može se vidjeti putem ove poveznice.
19. siječanj 2017
Opširnije
Arhiva novosti