HR
EN
Podrška Vijeću i Savjetu
Savjet za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija  i Vijeće za nacionalnu sigurnost
Informacijska sigurnost – NSA
Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost je središnje državno tijelo za informacijsku sigurnost
Analitika i nadzor
UVNS provodi stručni nadzor nad radom sigurnosno-obavještajnih agencija i OTC-a te izrađuje izvješća te strategijske procjene za potrebe Predsjednika Republike i Vlade RH
Međunarodni ugovori
Međunarodni ugovori o uzajamnoj razmjeni i zaštiti klasificiranih podataka
Poveznice
  • Vlada
  • CARnet
  • MUP
  • SOA
  • MORH
  • Sabor
  • ZSIS
  • Ured predsjednika
  • Ministarstvo vanjskih poslova
Aktualnosti i obavijesti
Održana redovita sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnostOdržana je redovita sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost koju su zajedno sazvali predsjednica Republike Hrvatske i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.
31. siječanj 2017
Opširnije
Popis poslovnih subjekata u RH kojima je UVNS izdao certifikat poslovne sigurnostiPopis poslovnih subjekata registriranih u Republici Hrvatskoj kojima je Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost izdao certifikat poslovne sigurnosti, ažuriran je s danom 18. siječnja 2017. godine i može se vidjeti putem ove poveznice.
19. siječanj 2017
Opširnije
Izvješće o pritužbama na neetično postupanje službenih osoba UVNS-a za 2016. godinuTijekom 2016. godine u Uredu Vijeća za nacionalnu sigurnost nije podnesena niti jedna pritužba na neetično postupanje zaposlenika Ureda.
19. siječanj 2017
Opširnije
Izvješće o podnesenim pritužbama vezanim uz zaštitu dostojanstva u UVNS-u za 2016. godinuTijekom 2016. godine u Uredu Vijeća za nacionalnu sigurnost nije zaprimljena niti jedna pritužba vezana uz zaštitu dostojanstva.
19. siječanj 2017
Opširnije
Održana 2. sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencijaDana 19. prosinca 2016. godine održana je 2. sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija. Na sjednici je, uz sudjelovanje stalnih članova Savjeta, sudjelovao i Glavni ravnatelj policije, a u okviru rasprave o aktualnom stanju sigurnosti u Republici Hrvatskoj.
 
20. prosinac 2016
Opširnije
Arhiva novosti