HR
EN
Podrška Vijeću i Savjetu
Savjet za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija  i Vijeće za nacionalnu sigurnost
Informacijska sigurnost – NSA
Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost je središnje državno tijelo za informacijsku sigurnost
Analitika i nadzor
UVNS provodi stručni nadzor nad radom sigurnosno-obavještajnih agencija i OTC-a te izrađuje izvješća te strategijske procjene za potrebe Predsjednika Republike i Vlade RH
Međunarodni ugovori
Međunarodni ugovori o uzajamnoj razmjeni i zaštiti klasificiranih podataka
Poveznice
  • Vlada
  • CARnet
  • MUP
  • SOA
  • MORH
  • Sabor
  • ZSIS
  • Ured predsjednika
  • Ministarstvo vanjskih poslova
Aktualnosti i obavijesti
Popis poslovnih subjekata u RH kojima je UVNS izdao certifikat poslovne sigurnostiNa ovom linku možete vidjeti Popis poslovnih subjekata u RH kojima je UVNS izdao certifikat poslovne sigurnosti. Popis izdanih certifikata poslovne sigurnosti ažuriran je s danom 4. svibnja 2016. godine.
6. svibanj 2016
Opširnije
Proračun UVNS-a za 2016. godinuOdlukom Predsjednice RH o proglašenju Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2016. godinu i projekcije za 2017. i 2018. godinu, utvrđen je proračun UVNS-a za 2016. godinu.
 
29. ožujak 2016
Opširnije
Nacionalna strategija kibernetičke sigurnosti

Dokumente Nacionalne strategije kibernetičke sigurnosti i Akcijskog plana za njezinu provedbu, objavljene u NN 108/2015, zajedno sa Sažetkom Strategije i Akcijskog plana, možete pronaći ovdje.

11. ožujak 2016
Opširnije
Izvješće o pritužbama na neetično postupanje službenih osoba UVNS-a za 2015.U 2015. godini u Uredu Vijeća za nacionalnu sigurnost nije podnesena niti jedna pritužba za neetično postupanje zaposlenika Ureda.
28. siječanj 2016
Opširnije
Izvješće o podnesenim pritužbama vezanim uz zaštitu dostojanstva u UVNS-u za 2015.U 2015. godini u Uredu Vijeća za nacionalnu sigurnost nije zaprimljena niti jedna pritužba vezana uz zaštitu dostojanstva.
28. siječanj 2016
Opširnije
Odluka o donošenju Nacionalne strategije kibernetičke sigurnosti i Akcijskog plana za njezinu provedbuVlada  Republike  Hrvatske  donijela je,  na sjednici održanoj 07. listopada 2015. godine, Odluku o donošenju Nacionalne strategije kibernetičke sigurnosti i Akcijskog plana za provedbu Nacionalne strategije kibernetičke sigurnosti.
16. listopad 2015
Opširnije
Arhiva novosti